این مواد رو روی حرات ملائم خوب سرخ کنید ، هرچقدر بیشتر سرخ بشه کوکو خوشمزه تر میشه
بعد بزارید خنک بشه و سپس تخم مرغ ها رو بهش اضافه کرده و مخلوط کنید ، اول سه تا تخم مرغ بزنید اگه دیدید انساج مایع کوکو کمه تخم مرغ چهارم رو هم اضافه کنید ، نمک رو هم دراین مرحله اضافه کنید.
زوغن رو داغ کرده و مایع کوکو رو تو ماهی تابه صاف کنید
کوکو رو روی حرات ملائم سرخ کنید توجه کنید اگه حرارت زیاد باشه پیازها میسوزند!
نکته : این غذا درواقع نیاز به هیچ ادویه ای نداره ولی اگه مایل بودید میتونید ازکاری ، فلفل یا ادویه های مرغ حاضری استفاده کنید.